Candy Bar – 18

Ai un eveniment?

CERE O OFERTA
Candy Bar – 25

Ai un eveniment?

CERE O OFERTA
Candy Bar – 26

Ai un eveniment?

CERE O OFERTA
Candy Bar – 27

Ai un eveniment?

CERE O OFERTA
Candy Bar – 28

Ai un eveniment?

CERE O OFERTA

Candy Bar

Candy bar

Candy bar-ul  este un dulce care insoteste tortul de nunta , botez sau ziua de nastere . Este cel care va face invitatilor dumneavoastra o primire dulce, ii introduce in atmosfera vesela de sarbatoare . Sweet bar-ul face cunoscuta tema petrecerii , este adorat de cei mici dar nici cei mari nu il ocolesc . Omasa dulce  reusita trebuie sa contina un  mixt de arome , culori si forme astfel sa obtinem un design impresionant . Briose , macarons , pahare desert , miniprofiterol, cescute cu ciocolata . Cake pops , tarte cu fructe de sezon si nu in ultimul rand minunatele nostre miniprajituri . Tortul poate fi elementul central al candy barului daca ne permite temperatura ambientala .

Daca inca nu ai degustat produsele noastre , te asteptam in atelierul nostru . Cu nenumaratele feluri de miniprajituri si mouss -uri , toate pentru un candy bars ca in povesti.

Daca vrei sa ai un eveniment reusit , trebuie  sa ajungi la Cofetaria Le Premier . Ne-am pregatit cu cele mai sofisticate dulciuri pentru cele mai rafinate papile . Si ca totul sa fie perfect avem ultimele aparitii in materie de aranjamente masa. Decorul mesei il facem noi  cu platouri aurii , cu delicioasele noastre balls -uri de ciocolata .

Acordam o deosebita atentie manipularii produselor de la laboratorul Le Premier pana la locul unde se desfasoara evenimentul .

Deasemenea , avem in componenta echipei , decoratori specializati in asezarea prajiturilor pentru masa dulce . Transportul prajiturilor si a tortului se face cu masini frigorifice ,la temperaturi corespunzatoare.

Daca inca nu v-ati convins ? Va pregatim informatii actualizate pe pagina noastra de facebook : le premier atelier de dulciuri .