Torturi

Cele mai bune torturi Bacau. Torturile Le Premier imbină ingredientele naturale de cea mai bună calitate cu un design exclusivist . Tortul este  elementul central în conceptul evenimentelor speciale din viața dumneavoastră . Ele pot fi  cadouri creative pe care le puteți oferi celor dragi pentru a marca un moment important.
Fiecare tort din colecția Premier comandat poate fi decorat pentru a se adapta temei evenimentului. Nuntă, botez, aniversare, corporate, cadou personalizat. Posibilitățile sunt nelimitate!

Tort nunta bacau realizat din compozitii unice,tort-ul de nunta se comanda de regula cu sase luni inaintea evenimentului . Dar daca vrei sa nu ai surprize te asteptam cat mai repede in atelierul nostru pentru a-ti rezerva ziua evenimentului.

Tortul mirilor este atractia serii . Daca tort-ul a fost delicios invitatii vor pleca cu un gust dulce si multumiti.

Tort aniversare zi de nastere | tort cu volanase din pasta de zahar |tema marina . se portiveste zilelor de vara dar nu numai , un tort unisex , va asiguram ca produsle noastre sunt de cea mai inalta calitate . Produsele sunt insotite de certificatul de conformitate emis de Le Premier Bacau.

Tort nunta etajat recomandat pentru un numar de 165- 170 de invitati . calculati cate 120 grame de tort pentru fiecare invitat . luati in calcul si decorul din pasta de zahar .  el cantareste de regula cam 3,4 kg si in general nu este mancat de catre invitati , deci 20 kg fara decorul tortului.Torturi Bacau.

Le premier Bacau, recomanda pentru nunti monoportii Jadore . Astfel toti invitatii vor putea savura tortul miresei chiar daca parasesc sala mai devreme.