Evenimente

Cofetarii Bacau ?

Cofetarii Bacau ?Indiferent ce sarbatorim cu totii ne dorim ca evenimentul sa fie perfect, astfel noi va punem la dispozitie o echipa de incredere si va asiguram ca totul va sosi la timp , ca tortul mirilor va fi fabulous, candy bars-ul va fi de neuitat , invitatii vor fi fascinati si mirii priviti cu multa admiratie.Cele mai bune torturi din Bacau. Cofetarii Bacau ? – cele mai bune cofetarii din Bacau.

Le Premier Bacau este un laborator de prajituri, al carui scop principal este de a oferi calitate si nu cantitate, de aceea folosim doar ingrediente naturale, atent selectionate, incurajand astfel si micii fermieri/producatorii locali.  Ne aliniem noilor trenduri internationale, tinem pasul cu tehnicile de lucru , inventam in fiecare zi retete noi, ne antrenam pentru a face performanta in arta dulciurilor.

Merita incercat sa mananci sanatos! O mare parte din populatie sufera in zilele noastre de intolerante alimentare, diabet si obezitate , intrucat acesti oameni  nu ne sunt indiferenti, echipa Le Premier a introdus in meniu cateva sortimente pentru ei.

Le Premier este un atelier de dulciuri ce oferă calitate, motiv pentru care folosim doar ingrediente naturale, atent selecționate. Ne aliniem noilor trenduri internaționale, ținem pasul cu tehnicile de lucru, inventăm în fiecare zi rețete noi, ne antrenăm pentru a face performanță în arta dulciurilor. Merită încercat să mănânci savuros!”,

De cum trec pragul cofetăriei, clienții își dau seama că au de-a face cu o premieră în materie de dulciuri. De aici a venit și ideea firmei: “Le Premier”.