De ce Le Premier?

Cand folosesti cea mai buna  ciocolata , cea mai buna frisca , cele mai bune si mai proaspete fructe . Cand ai  cei mai buni si mai renumiti cofetari din Bacau .Cand faci cele mai bune retete . Ar fi de neimaginat sa nu producem cele mai inedite torturi nunta  Bacau. Cele mai sofisticate prajituri. Cel mai bun cozonac . Cele mai sublime dulciuri din Bacau.

  • Suntem de incredere
  • Suntem atenti la detalii
  • Suntem la timpul potrivit
  • Suntem corecti
  • Suntem ceea ce spunem
  • Suntem impecabil de curati

Folosim exclusiv ingrediente naturale, de inalta calitate ,Fără conservanți, fara lapte praf .Fara oua praf, fara mono-glutamat . Fara margarina, fara acidifiant . Fara aditivi , si va promitem ca nu le vom folosi.

Pentru torturi de nunta vizitati pagina torturi nunta . Pentru torturi de botez vizitati pagina torturi botez. Pentru torturi aniversare intrati in sectiunea torturi aniversare de aici puteti alege torturi pentru zilele de nastere sau majorat .Deasemnea putem realiza torturi pentru banchete sau revelioane.

Tortul și produsele de candy bar se lucrează doar la comandă, astfel încât prospețimea și calitatea lor este garantata.Va asteptam in cea mai rafinata cofetarie din Bacau.

Suntem convinsi ca multi dintre iubitorii de produse de cofetarie au auzit despre Atelierul de Dulciuri “Le Premier“. Situat pe strada Stefan cel Mare nr. 25 .Cei care încă nu au descoperit acest loc în care poftele pot fi satisfăcute cu o gamă aleasă de produse . Cu siguranță au cumpărat prăjituri purtând marca „Le Premier”, din incinta punctului de lucru aflat la Arena Mall Bacau.

Produsele de cofetărie sunt de înaltă clasă și de o altă factura .Pentru a vă convinge personal, trebuie neapărat să le încercați. Torturi nunta Bacau.

Va rugam sa solicitati declaratia de conformitate a produselor de cofetarie astfel aveti siguranta alimentara . Aceasta poate fi eliberata doar de laboratoarele de prajituri autorizate , verificate constant de catre institutiile abilitate.

Atelierul de dulciuri Le Premier specializat in torturi nunta Bacau respecta toate standardele de calitate , detine toate autorizatiile specifice activitatii desfasurate.