Oricare compozitie prezentata in sectiunea prajituri poate lua forma acestor torturi.

Torturi Tort Botez

Tort  Botez Bacau

Pentru a va asigura ca nu ramane nimeni fara tortul evenimentului urmariti sfaturile urmatoare . Pentru toate modelele se pot realiza machete cu etajul superior din compozitia selectionata . De asemenea tortul poate fi insotit de prajiturile prezentate la pag. prajituri in numar egal cu cel al invitatilor. Tort Botez Bacau . Alegerea tortului de botez este una din cele mai placute sarcini din organizarea unei petreceri . Desigur este indicat sa mergeti la degustari pentru a face cea mai buna alegere in privinta aromelor . Tortul bebelusului trebuie sa fie complementar cu tema evenimentului , de exemplu aveti o tema marina sau o anumita culoare .Un candy bar organizat pentru copii este intradevar o atractie in ochii celor mici.

Daca inca nu ne-ai degustat produsele , te asteptam in atelierul nostru de dulciuri . Cu cele mai rafinate prajituri , torturi , candy bar-uri din Bacau , ne deplasam si in alte localitati .

De asemenea tortul poate fi insotit de prajiturile prezentate la pag. prajituri in numar egal cu cel al invitatilor.

O portie de tort trebuie sa cantareasca aproximativ 120 gr. Cred ca vi sa intamplat sa mergeti la un eveniment si portia de tort sa fie mica . Cum putem eviat acest lucru ? Se pot realiza la comanda monoportii in forma prajiturilor prezentate la sectiunea prajituri personalizate in tema evenimentului . Astfel portia de tort va fi egala pentru toti invitatii . Invitatii care din diferite motive pleaca mai devreme de momentul tortului , pot fi serviti ” la pachet ” in cutiute personalizate . Tort botez Bacau doar la Le Premier Bacau .