Oricare compozitie prezentata in sectiunea prajituri poate lua forma acestor torturi.

Tort Aniversare – 9

Ai un eveniment?

CERE O OFERTA
Tort Aniversare- 10

Ai un eveniment?

CERE O OFERTA
Tort Aniversare-11

Ai un eveniment?

CERE O OFERTA
Tort Aniversare – 12

Ai un eveniment?

CERE O OFERTA
Tort Aniversare – 13

Ai un eveniment?

CERE O OFERTA

Torturi Tort Aniversare

Tort aniversare Bacau le gasiti la Le Premier, pentru a va asigura ca nu ramane nimeni fara tortul evenimentului. Pentru toate modelele se pot realiza machete cu etajul superior din compozitia selectionata. De asemenea tortul poate fi insotit de prajiturile prezentate la pag. prajituri in numar egal cu cel al invitatilor.

Daca aniversati ziua de nastere sau iesirea la pensie trebuie sa ajungeti la Le Premier Bacau pentru comanda de tort . Comenzile se preiau cu cel putin 48 de ore inaintea evenimentului . Tort aniversare Bacau  Рminim de comanda 2,5 kg pentru a putea fi personalizat . Decorul tortului aniversar este realizat din pasta de zahar sau martipan . Pasta de zahar sau martipanul cantaresc foarte mult si nu sunt recomandate pentru consum ( aport de zahar crescut). Astfel pentru un tort de 2,5 kg se foloseste aproximatv 0,5 kg de pasta de zahar. Tortul propriu zis mai cantareste 2 kg , recomandarea ar fi sa comandati un tort decorat cu ciocolata lichida .

Cum trebuie decorat un tort pe comanda ? In primul rand trebuie sa tinem cont de greutatea tortului , presupunem ca avem un tort ce cantareste 2,5 kg . Pentru acesta este indicat sa avem un decor de cel mult 200 de grame . Decorul poate contine doua figurine sau cateva vafe 2D cu tema dorita . Deasemenea pentru decorul unui tort sofisticat se lucreaza in medie 4-5 ore. Stiti ce remuneratie are un cake designer ? Asa puteti singuri sa va calculati manopera pentru tort .

Pentru toate modelele de tort  pot realiza machete cu etajul ,superior din compozitia selectionata. De asemenea tortul poate fi insotit de prajiturile prezentate la pag. prajituri .