Oricare compozitie prezentata mai jos poate lua forma oricarui tort din cele prezentate si nu numai .

Prajituri

Prajituri Bacau| Pentru ca dorim aprecierea sustinuta a clientilor nostri folosim ingrediente de cea mai buna calitate. Avem doar blat de casa, ciocolata belgiana Callebaut, fructe, unt, mascarpone, lapte, oua proaspete. Nu folosim si nu vom folosi prafuri, premixuri sau inlocuitori de orice fel, creme surogat, margarina si altele. Cele mai bune prajituri Bacau .

Daca vrei sa savurezi prajiturile noastre , te asteptam in atelierul nostru. Fie ca vrei sa degusti produsele sau poate vei vrea sa faci parte din echipa noastra .  Draga client iti scriu aceste cuvinte pentru ca esti foarte important pentru noi . Cand facem aceste prajiturele delicioase , cu siguranta ne gandim la tine ,ce senzatie vei avea , cand vei lua prima lingurita din aceasta prajitura . Cred ca vei avea acelasi sentiment pe care l -am si eu cand am incercat prajitura Boema .  Ce mai , gustul copilariei , nu dispare nici o data , mi-a rascolit aminirile . Si acum ,  aproape in fiecare zi , savurez o Amandina sau Boema , cate o data si un Eclair , toate foarte bine facute .

Acum gasiti cele mai savuroase platouri de prajituri din Bacau la un telefon distanta. Ne gasiti si la Arena Mall etajul 2 langa Cinema City.

In fiecare zi ne gandim la tine , da ! la tine clientul nostru . fara tine nu am putea reinventa aceste retete fabuloase . Astazi am creat prajitura Flavia gustul acrisor de visina .  De maine avem prajitura Profiterol , reinterpretata bineinteles. Ce mai vino in cofetariile Le Premier si savureaza cele mai naturale si mai bune prajituri Bacau. Le premier Bacau .