Oricare compozitie prezentata in sectiunea prajituri poate lua forma acestor torturi.

Torturi Tort Le Premier

 

Tort Le Premier

Fiecare tort din colectia Premier comandat poate fi decorat pentru a se adapta temei evenimentului: nunta, botez, aniversare, corporate, cadou personalizat. Posibilitatile sunt nelimitate!

Torturile Le Premier le gasiti permanent in cofetariile Le Premier din Bacau . Tort Le Premier – sunt realizate in diferite forme si dimensiuni. Astfel avem torturi de la 600 gr pana la 1800 gr , ele pot fi usor personalizate cu un text simplu sau cu lumanari decoarative . Tort Le Premier – aceasta gama am realizato pentru a satisface nevoile imediate ale clientilor nostri . De multe ori uitam zilele de nastere ale apropiatilor nostri . Pentru aceasta situatie noi suntem pregatiti cu tortul Hilton , J’adore , Obsession , Allure .

Portia recomandata de tort este de 120 gr , astfel daca aveti un numar de 10 invitati este recomandat sa veti un tort de 1500 gr .

Torturile Le premier sunt realizate din ingrediente atent selectionate  si intrnesc toate conditiile de fabricatie impuse de directia de sanatate publica . Astfel , eliberam pentru taote produsle Le Premier certificate de calitate , certificate ce trebuiesc prezentate in locatiile in care va fi servit tortul.

Tort Hilton – realizat din mousse de ciocolata alba belgiana pe un strat de ciocolata neagra belgiana cu blat de nuca . Ce mai , o delicatese . Nu se recomanda guramnzilor ” creaza dependenta”.

Tort J’adore – mousse de ciocolata alba cu blat de nuca cu insertie de zmeura . Recomandarea cofetarului .

Posibilitatile sunt nelimitate! Toate aceste arome pot fi simtite in torturile de nunta, botez, aniversare, corporate, cadou personalizat.

Va asteptam in cofetariile Le Premier pentru degustare.